Kaviár Szemránckrém / Caviar Cream Nagyobb

Kaviár Szemránckrém / Caviar Cream

Új

Gyors és hosszantartó ránctalanítás kaviárral!

Bővebb leírás

8 120 Ft‎

Adatlap

Fontosabb hatóanyagokKaviár-kivonat, Jojoba-olaj, Ír-moszat, Shea-vaj, Phycol CC / Vörös alga kivonat(B1, B2, B5, C, P-Vitamin), Butylene Glycol, Betaine
Választható kiszerelés15ml

Egyéb infó

A szemkörnyéki problémák kezelésére a Lady Esther kifejlesztette és elhozta Önnek a ránckisimító Kaviáros Szemránckrémet mindennapos használatra!

A szemkörnyék arcunk legérzékenyebb pontja, több ezer mozdulat terheli minden nap, ezért a ráncok is gyakrabban alakulnak ki ebben a zónában.
A ránckisimító Kaviáros Szemránckrém gyorsan és tartósan simítja ki a mély ráncokat és hidratáló hatásának köszönhetően kiválóan feszesíti a bőrt.
Nagy mennyiségben tartalmaz Omega-3 telítetlen zsírsavakat, amelyek újraépítik a felhám hidrolipid rétegét és megerősítik a bőr védelmi funkcióját.
A Kaviár Szemránckrémben található kaviár a kozmetikai szerek exkluzív összetevője, mely a fehérjék, ásványi anyagok, foszfolipidek és az oligoelemek(jód, foszfor, cink, magnézium, A, D, E és B-vitaminok) leggazdagabb forrását képezi, ezáltal a bőrt sejtszinten regenerálja.
A kaviár növeli a bőr tömörségét és rugalmasságát és már az első használat után a finom vonalak láthatóan csökkennek, a 2. hét után pedig még a szemkörnyéki mély ráncok is hatékonyan kiegyenlíthetők.

A Kaviár Szemránckrémet könnyed masszírozó mozdulatokkal vigye fel a szem környékére, használatát reggel és este javasoljuk.
A Kaviáros Szemránckrém-kúra elképesztő pozitív eredményeit 2 hét után Ön is meg fogja tapasztalni, bőre visszanyeri a megfelelő feszességét, az apró mimikai ráncok kisimulnak, a mély ráncok pedig feltöltődnek!