Artbio Őssejt Krém / Artbio Stem Cell

Új

Artbio Őssejt Terápia

Bővebb leírás

12 900 Ft‎

Adatlap

Fontosabb hatóanyagokAlpesi rózsalevél kivonat, E-vitamin, Avokádó-olaj, Shea-vaj, Glycerin, Cera Alba, Betaine, Sztearinsav, Dimethicone, Lecithin
Választható kiszerelés50ml + 3db Ampulla

Egyéb infó

ŐSSEJT KRÉM A LEGMODERNEBB HATÓANYAG TECHNOLÓGIÁVAL!
A többsejtű élőlények (ember, állat, gyümölcs, növény) őssejtekkel rendelkeznek és alapvető szerepet játszanak a szövetek megújulásában. Az őssejtek a felszín alatt segítik a helyreállító funkciókat, mint például a sejtek regenerációját. Az alpesi rózsában található őssejtek képesek regenerálni a növény egész szerkezetét, ezért sikeresen ellenáll a magas UV sugárzásnak és az extrém hidegnek a magas hegyvidéki területeken. Ezen robusztus növényfajokból biotechnológiai eljárással kitermelt őssejtek különösen hatékony hatóanyag kombinációt biztosítanak, az eredmény pedig egy hatóanyagokban gazdag kozmetikum, mely védi és megújítja a sejteket. Alkalmazási köre széles, nappali és éjszakai ápolásra egyaránt, minden bőrtípusra.
Az Őssejt Ampulla (a lakossági kiszerelés 3db ajándék Őssejt Ampullát tartalmaz) használata tőkéletes kiegészítője az Őssejt Terápiának.
 
Otthoni ápolás során alkalmazza a krémet a megtisztított bőrön, reggel és este egyaránt. Heti egyszer használjon egy ampullát este, még a krém használata előtt.